fbpx

Crida a participar en la II Assemblea Cristiana

COMPARTIR EN REDES

Vine! No pots deixar de participar en la II Assemblea Cristiana, que tindrà lloc el dissabte 4 de març al matí, de 9:30h. a 13:30h.

És necessària la teva participació perquè vivim en una època de crisis acumulades, que esperen una presència i una resposta cristiana integral: moral, antropològica, cultural, social i política.

Són crisis acumulades i conflictes de dimensió extraordinària per la seva naturalesa, religiosa, moral, antropològica, ambiental,  social, política i institucional. Són crisis que fan viure entre el temor i la incertesa, entre la frustració i la indignació.

Però no té per què ser així. Cal estar oberts a l’esperança i a la confiança i assumir que, una vegada més, la part més decisiva de la resposta està a les nostres mans, junt amb totes les persones de bona voluntat.

Cal una resposta des de la perspectiva cristiana i en un doble pla complementari:

El de la fe en Jesucrist i el seu seguiment, i la voluntat de viure la vida d’acord amb les seves ensenyances.

I el de la resposta en l’ordre secular, perquè des del cristianisme sorgeixen les millors iniciatives per afrontar i superar tantes crisis sense solució, que s’acumulen perquè la cultura dominant i els seus poders polítics i econòmics són, alhora, la seva causa i, per tant, difícilment d’ells en pot sorgir un bon resultat.

Avui la concepció cristiana és contracultural, està als marges, és dissident, com ho assenyalen, no solament les concepcions i pràctiques que imperen, sinó les nostres pròpies experiències personals. La resposta necessària consisteix a transformar aquesta contracultura en alternativa.

Aquesta és la gran reflexió col·lectiva a dur a terme, i que la II Assemblea, després de l’experiència de la primera, persegueix encarrilar. Vine a fer-ne un tast!

Un matí de dissabte, farcit de presentacions d’iniciatives, unes noves, altres -malgrat la seva novetat- ja reeixides, de col·loquis, i diàlegs útils per conèixer-nos més entre tots plegats, i que obre la porta a la possibilitat de participar, personalment o com a grup, en allò que encara és més important, que ve després de l’Assemblea: el camí per a la construcció de l’alternativa.

  • Sí, em vull inscriure i reservar plaça a la II Assemblea Cristiana del 4 de març al matí. Inscriu-te aquí.
  • Vull rebre informació sobre l’Assemblea. Escriu aquí.

Signa: Comissió organitzadora de l’Assemblea Cristiana Oberta

La resposta necessària consisteix a transformar aquesta contracultura en alternativa Clic para tuitear

¿Te ha gustado el artículo?

Ayúdanos con 1€ para seguir haciendo noticias como esta

Donar 1€
NOTICIAS RELACIONADAS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.